شهید محمد علی غضنفری تخریبچی گردان تخریب لشکر 27 حضرت رسول (ص)
بسم رب الشهداء والصدیقین
السلام علی الحسین
و علی علی بن الحسین
و علی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین
پاسدار شهید محمدعلي غضنفري در سال 1335 در يك خانواده كشاورز و مذهبي به دنيا آمد.
دوران ابتدائي را در روستاي طايقان گذرانده و براي ادامه تحصيل عازم روستاي خورهه و شهر محلات و سپس تهران شد.
او در كنار تحصيل و به منظور كمك به امرار معاش خانواده به كسب و كار نيز پرداخت و در تهران در یک شركت تزئيناتي مشغول به كار شد.
در سال 1357 و در دوران انقلاب اسلامی به طور مرتب بین تهران و طایقان در حال رفت و آمد بوده و به همین خاطر با وجود خطرهای فراوان ; شعارهای تظاهرات مردم تهران را به طایقان منتقل و در اختیار جوانان انقلابی روستا قرار می داد و در تظاهرات روستای طایقان همدوش بقیه جوانان و دیگر اهالی روستا حضور و شرکت فعالی داشت .
به محض اعلام خبر بازگشت حضرت امام خمینی (ره) از پاریس به تهران ; شهید محمدعلی غضنفری همراه با گروهی از اهالی روستای طایقان با یک دستگاه مینی بوس عازم تهران شدند .
این شهید والامقام بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ازدواج و در تهران سکونت کرده و همچنان به کسب وکار قبلی خود ادامه داده و طبق گفته یکی ازدوستان صمیمی و قدیمی خود و در حالی که مشکل اقتصادی و کسب و کار هم نداشته ; تصمیم گرفت که به نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بپیوندد و خیلی زود تصمیم خود را عملی کرده و بعد از سیر مراحل گزینشی سپاه ; در اواخر سال 1360 در دوره 22 پاسداری پادگان امام حسین (ع) تهران شرکت و علاوه بر دوره عمومی ; آموزش تخصصی دیده بانی و تخریب را با موفقیت پشت سر گذاشت .
بعد از اتمام دوره آموزشی چندین ماه در مجلس شورای اسلامی مشغول انجام وظیفه بود تا این که با اصرار زیاد در دی ماه 1361 عازم جبهه های نبرد حق علیه باطل شد .
در مدت کوتاهی که در جبهه بود ; از فضای معنوی جبهه بهره های فراوان برده و در نامه هایی که از جبهه می فرستاد ; دوستان و بستگان را به حضور در جبهه سفارش می کرد .
در جبهه، فرماندهی بخشی از گردان تخريب لشكر 27 محمد رسول الله (ص) را برعهده داشته و مسئولیت خنثی کردن میدانهای مین و بر طرف کردن موانع و باز کردن معبر برای عبور رزمندگان اسلام در عمليات والفجر مقدماتي را برعهده داشت.
بعد از عمليات والفجر مقدماتی و در حالی که به همه رزمندگان برای دیدار با خانواده و تجدید روحیه مرخصی داده بودند ، شهید محمدعلی همچنان در منطقه باقی ماند و به شناسایی منطقه ادامه داده تا این که در تاریخ 1361.11.29در پاسگاه مرزی طاووسيه و در حالی که همه دوستان و اقوام بخصوص همسر مکرمه و تنها دختر دو ساله و دلبندش منتظر دیدارش بودند ; به شهادت رسيد و حسرت این دیدار بر دل همه بازماندگان و دوستان باقی ماند .
پيكر پاك و مطهر اين پاسدار رشيد اسلام در روز چهارم اسفند ماه در منطقه وحيديه تهران تشييع و سپس بنا بر وصيت شهيد به روستاي زادگاهش منتقل و بعد از تشييع باشكوه مردم قدرشناس روستاي طايقان و روستاهاي مجاور ، درضلع شرقی امام زاده ( گلزار شهداي روستا ) در كنار ديگر شهداي گلگون كفن روستا به خاك سپرده شد.
فرازهایی از وصیت نامه شهید:
تمام این پیروزی ها را خداوند نصیب ما فرمود و ما هیچ نبودیم.
در این انقلاب مهمترین مسئله، مسئله رهبری بود که الهی، خداوند او را تاظهور امام مهدی ( عج ) برای امت حفظ کند. آمین رب العالمین.
تمامی شما موظفید که گوش به فرمان و مطیع امر او باشید که این خواسته و آرزوی شهدا می باشد و شما همگی در برابر خون شهدا مسئولید.
ولی اسلام و فرامین امام مسائلی است که احتیاج به خودسازی و تزکیه نفس دارد و تا این کار یعنی جهاد اکبر را انجام ندهید، نمی توانید به هدف برسید.
از خواهران می خواهم همان طور که هستند، حضرت فاطمه زهرا ( س ) را الگوی خود قرار دهند و طبق همان الگو با رهنمودهای امام زندگی کنند و در صحنه باشند.
حجاب را به خوبی رعایت کنند که حجاب شما همانند خون شهدا میباشد. برای این انقلاب زینب وار وارد عمل شوید و از هیچ نترسید و به خاطر کمبودهای مادی خود را از انقلاب ناراحت نکنید و به فکر آخرت بیشتر باشید.
جهاد در راه خدا برترین ارزشها و شهادت ارجمندترین فرجامهاست. مقام معظم رهبری
نثار روح مطهر شهید محمدعلی غضنفری و تمامی شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مظلوم و غریب مدافع حرم و شهدای مظلوم حمله تروریستی در سیستان و بلوچستان صلوات
ستاد برگزاری یاواره شهدای طایقان
نظرشما در موردمحتوا و قالب بندی سایت معبر نور چیست؟