
ستارگان معبر عشق: زندگينامه شهداي تخريب استان گيلان با همكاري هيئت همرزمان شهداي تخريب استان گيلان
موضوع:
جنگ ايران و عراق، 1359 - 1367 - گيلان - شهيدان
شهيدان - ايران - گيلان - سرگذشتنامه
پديدآورنده:
بهاهتمام:محمدرضا بينشبرهمند
ويراستار:هايده راستگو
محقق:سيدهزهرا موسوي
محقق:سيدهرقيه ترمهقاضياني
ناشر: رستگار گيلان
294 صفحه - جلد 1(فهرست تمام مجلدات ) - رقعي (شوميز) - چاپ 1 - 1500 نسخه 5 -27-2926-964-978
978-964-2926-27-5
تاريخ نشر:18/07/91
قيمت پشت جلد :85000 ريال
كد ديويي:955.08430922
زبان كتاب:فارسي
محل نشر:گيلان - رشت
صفخات اوليه كتاب
معرفي مختصر كتاب:
کتاب حاضر، جلد اول از مجموعة «ستارگان معبر عشق»، سرگذشتنامة شهداي تخريب استان گيلان است. بيوگرافي هر شهيد، به همراه سجاياي اخلاقي آنها از زبان راويان مختلف از جمله خانواده، همسر، همرزم و... به انضمام عکسي از شهيد و رشادتها و شهادت ايشان و وصيتنامة آنها به رشتة تحرير در آمده است. کتاب، با هدف به تصوير کشيدن رشادتها، ايثارگريها و حماسهآفريني شهيدان جان بر کف و زنده نگه داشتن ياد و خاطره و اهداف آنها تهيه شده است.
کتاب " ستارگان معبر عشق " در رشت رونمایی شد
رشت – خبرگزاری مهر: جلد سوم کتاب " ستارگان معبر عشق " با حضور آیت الله موحدی کرمانی، استاندار گیلان و خانواده های معظم شاهد و ایثارگر در رشت رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار مهر، کتاب مزبور عصر یکشنبه در حاشیه دهمین یادواره 101 شهید تخریبچی گیلان در رشت رونمایی شد.
این مجموعه با همکاری هیئت همرزمان شهدای تخریب گیلان، جامعه نویسندگان، پژوهشگران استان و همچنین از سوی محمدرضا بینش برهمند تدوین شده است.
دبیرکل جامعه نویسندگان و پژوهشگران گیلان سرآغاز تالیف مجموعه "ستارگان معبر عشق " را پیشنهاد هیئت همرزمان شهدای تخریب استان مبنی بر تدوین زندگینامه شهدای تخریبچی عنوان کرد.
محمدرضا بینش برهمند مجموعه سه جلدی " ستارگان معبر عشق " را دارای بیوگرافی شناسنامه ای و شخصیتی، وصیت نامه، خاطرات، اسناد و مدارک 101 شهید از استان دانست و افزود: برای تالیف جلدهای اول و دوم این مجموعه با 90 تا 100 نفر از همرزمان و اعضای خانواده شهدا مصاحبه و مراحل تحقیق و چاپ این دو جلد در مجموع دو سال و نیم طول کشید.
وی ادامه داد: مرحله تطبیق تحقیقات با تاریخ وقایع دوران دفاع مقدس از مهمترین مراحل است چون این کار باعث کاهش خطا در تالیف خاطرات و زندگینامه شهدا خواهد شد.
رئیس هیئت مدیره هیئت همرزمان شهدای تخریبچی گیلان در دوران دفاع مقدس نیز به شهیدانی که در مجموعه سه جلدی " ستارگان معبر عشق " پرداخته شده است، اشاره کرد و گفت: این شهدا رزمندگان گردان های تخریب لشکرهای 25 کربلا و قدس گیلان هستند.
سرهنگ نادر مرید مشتاق یادآور شد: گردان های تخریب در زمان جنگ ارزش عملیاتی زیادی دارند به همین دلیل در هر لشکر یک گردان تخریب به صورت مستقل و تخصصی وجود داشت و در قرارگاه های سپاه پاسداران در جنوب و غرب کشور با هم هماهنگ می شدند.



